Tutorials

Zoals wij altijd zeggen : We leren jullie niet dansen (geen wekenlange danslessen met uiteindelijk nog steeds niet écht wat jullie willen) NEE… Wij leren jullie 1 dans aan voor jullie bruiloft en zorgen voor alle ingrediënten om te shinen tijdens jullie eerste dans als bruidspaar. Wij vinden dat iedereen dit grote geluksmoment verdiend op hun grote dag, ongeacht ervaring, geaardheid of lichamelijke beperkingen. Je bent bij ons op het goede adres, wij zijn al 9 jaar gespecialiseerd in het creëren en aanleren van openingsdansen voor werkelijk iedereen.

Wat krijg je?

1 -Choreografie naar keuze

1 -Stap voor stap video tutorial om thuis te oefenen voor jullie grote dag

Wil je geen stijve, ingewikkelde choreografieën. Maar juist een speelse, romantische en mooie dans. Onze “out of The box” manier van aanleren is voor “niet” dansers fantastisch goed te volgen. Met 2 knotsgekke docenten maken we er een feestje van, om nooit meer te vergeten. Op een heel toegankelijke manier, laagdrempelig en makkelijk zelf aan te leren.

Wij leren jullie stap voor stap een openingsdans die je kunt aanleren in het comfort van je eigen huis. Jullie gasten zullen versteld staan.

IS DIT WAT JULLIE WILLEN?? JA TOCH?

Totaalprijs voor jullie complete openingsdans via een videotutorial:

€249,-

✨ Intake
✨ 1 Complete Choreografie
✨ 1 Videotutorial
✨ Op jullie eigen gekozen muziek

-Uniek concept in Nederland! Snel, makkelijk en leuk.


Tevens hebben we een aantal kant en klare tutorials waar je uit kunt kiezen zodat je deze supersnel kunt ontvangen en meteen aan de slag kunt voor jullie openingsdans (ideaal als je last-minute toch nog even besluit een dansje te doen ;p)

Totaalprijs voor jullie openingsdans via een kant en klare videotutorial:

€149,-

Keuze uit de volgende muzieknummers :

  1. Christina Perri – A thousand years & Willy William – Trompeta (partystarter)
  2. Ellie Golding – How long will I love you
  3. Ed Sheeran – Perfect & Chris Brown – Yeah (Partystarter)
  4. Guus Meeuwis – JA
  5. Ben E. King – Stand by me
  6. Justin Timberlake – Can’t stop the feeling
  7. Enrique Iglesias – Hero & Ed Sheeran – Perfect & Walk the moon – Shut up and dance (Partystarter)

Wil je een van deze kant en klare tutorials? Stuur dan even een mail naar info@whooshn.nl , whatsapp of bel 0646328467 of laat het ons weten d.m.v het contactformulier en ga direct aan de slag met jullie prachtige openingsdans!