OPENINGSDANS

Jullie bruiloft is de mooiste dag van je leven. Een dag waarop alles perfect moet gaan en soepel moet verlopen. Een mooie dag waar je altijd met plezier naar terug kan kijken. Wij begrijpen dit en natuurlijk willen wij jullie hierbij helpen. Het feest is een belangrijk onderdeel van deze dag en wordt geopend door de openingsdans. Een mooi moment waarin jullie voor het eerst als echtpaar dansen. Natuurlijk willen jullie een speciale persoonlijke openingsdans met het ‘WOUW’ effect en daarvoor zijn jullie bij Whoosh’n Dance op het juiste adres.

Wat bieden wij?

Een intake gesprek. Persoonlijke Choreografie op muziek naar keuze. Dansles van 1,5 uur waarin de choreografie wordt aangeleerd. Video opname van de dans om thuis te oefenen Evt. extra optie tot meer danslessen.

Intake gesprek

Dit gesprek is geheel vrijblijvend om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Er wordt besproken wat voor locatie en dansruimte u heeft voor de openingsdans, wat voor soort dans u wilt, wat voor sfeersetting u in gedachten heeft, uw ideeën en onze ideeën worden besproken en er wordt gekeken naar de muziekkeuze die u graag wilt. Na dit intake gesprek hebben we elkaar leren kennen en zijn we klaar voor de volgende stap.

Choreografie

Na het intake gesprek gaan wij aan de slag met de choreografie. We maken een persoonlijke dans op uw uitgekozen muziek waarin danservaring, de danshouding, muzikaliteit en uitvoering van de openingsdans meegenomen wordt. Danservaring is niet vereist. Wij kijken samen naar de mogelijkheden : want iedereen kan leren dansen.

Dansles

Als de choreografie klaar is maken we een afspraak voor het aanleren. Deze dansles neemt ongeveer 1,5 uur tijd in beslag. Tijdens deze les wordt de dans eventueel nog aangepast naar wens. Ook wordt er een opname gemaakt zodat u thuis kunt oefenen en kunt verbeteren. Ook is er een optie om extra lessen bij te boeken.

Openingsdans op maat

€ 279,-

Speciaal voor jou en jouw toekomstige echtgenoot

Het totaal pakket dat wij bieden voor een spectaculaire openingsdans bestaat uit het volgende:

• Een intake gesprek.
• Persoonlijke Choreografie op muziek naar keuze.
• Dansles van 1,5 uur waarin de choreografie wordt aangeleerd.
• Video opname van de dans om thuis te oefenen
Wilt u extra lessen bijboeken? Dat kan! Losse les á 1 uur €50,-

* prijzen excl BTW.ZIJ GINGEN DE UITDAGING AAN


    Astrid van Kempen
  • Whoosh'n heeft voor mij en Bart de openingsdans verzorgd en wat was het een prachtig onderdeel van onze bruiloft! Met kippenvel kijken wij hier op terug. Bedankt voor de fantastische choreografie en perfecte begeleiding!
    Astrid van Kempen