Bedrijfsuitje

Dansen ontspant, verbindt en vermaakt. Als dat is waar u naar op zoek bent dan bent u bij Whoosh´n Dance op het juiste adres.Ons motto is: Everybody can dance... So can you! Wij vinden het tof om onze passie te delen met anderen en dat is de reden dat we zo enthousiast zijn over onze workshops/uitjes. It just happens to be a great activity! Onze workshops zijn uniek en met een hoge FUN-factor. We vinden het belangrijk om plezier te maken en dat zie je terug in onze activiteiten. Op zoek naar een leuke workshop voor uw personeel? Stop Thinkin'...Start Whoosh'n!

Wat bieden wij?

Bij ons kun je kiezen uit een aantal leuke dansactiviteiten voor het vrijgezellenfeest.
• Een Dansworkshop (salsa/hiphop/burlesque/zumba/streetdance enz).
• Een Yogaworkshop- van 1 uur tot max. 5 uur.
• Een Flashmob - deze kan ook tijdens een feestje een enorme hit zijn.
• Een Lipdub - een unieke herinnering van een uitje om nooit te vergeten.

Wat krijg je ervoor?

• Een unieke activiteit (naar keuze)
• Korte kiekjesshoot
• Een Gurlie cocktail of Boyzshot

Dansworkshop


We bieden een leuke actieve dansworkhop van 1 of 1,5 uur je kunt kiezen uit verschillende stijlen (Salsa , Merengue, Bachata, Burlesque, Zumba, Hiphop of Streetdance). Je kunt ook kiezen om een aantal stijlen te combineren. Er worden verschillende dansen gedaan dus we zijn lekker energiek bezig.

Flashmob


Een Flashmob workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Er wordt jullie een dans aangeleerd op een nummer naar keuze, jullie bepalen zelf of het serieus of juist zo gek mogelijk moet zijn. Deze dans wordt met veel lol aangeleerd en kunnen jullie nog een keer uitvoeren op een feestavond voor een 'extra' effect..

Yogaworkshop


Ook kun je bij ons een yogaworkshop boeken, op locatie of juist heerlijk in de buitenlucht, denk bijvoorbeeld aan het strand of in het bos. Heerlijk om lichaam en geest in balans te brengen. Erg interessant voor mensen met een drukke baan. Zij kunnen een enorme boost krijgen dmv een ontspanningsoefening in de natuur. Voor alle soorten bedrijven een echte aanrader.

Lipdub


Als jullie een lipdub willen maken dan duurd deze activiteit ongeveer 2 uur. Maar wat is een lipdub nou precies? Een lipdub is een videoclip, bestaande uit 1 opname, waarin je met een groep mensen je favoriete nummer nasynchroniseert. Zo’n videoclip duurt ongeveer 3 a 4 minuten en er kunnen tussen de 6 tot wel 600 mensen aan meedoen. Het maken van een lipdub staat garant voor een middag creativiteit, spontaniteit en hilariteit. Echt iets voor een tof bedrijfsuitje!

Lipdub

€35,-

Dansactiviteit met videoclip

Duur: 2 uur
• Hilarisch
• Leuk voor iedereen
• Choreografie op een nummer naar eigen keuze
• Leuk om op het bedrijfsfeest te tonen

Yogaworkshop

va. €20,00 pp

Voor lichaam en geest

Duur: 1 tot 5 uur
Keuze uit:
1. PowerYoga
2. HathaYoga
3. YinYoga
4. Meditatie
5. Visualisatie
6. Bodyscan